Blížia sa najkrajšie sviatky v roku. Blížia sa Vianoce. Ak si už teraz lámete hlavu nad tým, ako odmeniť svojich zamestnancov, ako ich potešiť, máme tu pre vás skvelú ponuku vo forme reklamného oblečenia. Na stránke promodarčeky.sk nájdete množstvo rôznych tričiek, tielok, košieľ, čiapok, mikín a mnoho ďalšieho. Je len na vás, čím sa rozhodnete obdariť svojich skvelých zamestnancov. Aj keď sú Vianoce sviatkom pokoja, rodiny a pohody samozrejme sú aj tak trochu o darčekoch a vy máte práve teraz príležitosť obdarovať svojich blízkych kvalitným oblečením so zaujímavou potlačou. Okrem oblečenia u nás nájdete aj rôzne deky a prikrývky na ktoré vám veľmi radi vyrobíme potlač podľa vášho želania. Všetok reklamný textil je vyrobený v najvyšších kvalitných materiáloch a stálych farbách.

pracant odmena

Ak chcete odmeniť svojich zamestnancov a zároveň si urobiť reklamu, obdarujte ich kúskom oblečenia so svojím firemným logom. Nájdete tu tričká, košele ale aj čiapky, šiltovky a klobúky ktoré sú každodenným doplnkom každého z nás. Takto potešíte svojich zamestnancov a zároveň si vytvoríte svoju vlastnú reklamu. Každý kúsok oblečenia je u nás možné zakúpiť si v rôznych veľkostiach a štýloch či už pre mužov, ženy ale aj deti. Nájdete tu 100% bavlnené materiály, no aj kombinované ako je napríklad bavlna a polyester či polyester a elastan.

mikina kapucňa

Oblečenie je vyrobené s dôrazom na kvalitu materiálov a strihov. Taktiež je možné vyberať si vo viacerých farebných prevedeniach. Či už sa rozhodnete pre tričká, polokošele, čiapky, šiltovky alebo bundy a vesty. Nájdete tu aj krásne hrejivé svetre, ktoré sa mimoriadne hodia na túto sezónu. Vonku je už chladno a určite nejeden zamestnanec ocení takýto skvelý darček. Pokiaľ máte vo svojej spoločnosti mladých zamestnancov, určite týchto odmeňte krásnou a pohodlnou mikinou, ktorá ich poteší. Nájdete tu unisex mikiny s kapucňou aj bez kapucne. Neváhajte a v pokoji si pozrite náš bohatý výber určite sa vám niečo zapáči.